Piper Heidsieck champagne & de Oscars

Piper Heidsieck champagne & de Oscars

Piper Heidsieck champagne en de Oscars, hoe lang gaan die al samen en waarom precies? Gisteren waren de Oscars, voor de negentigste keer om precies te zijn. Een feestje, een rode loper, veel beroemdheden en vooral veel uiterlijk vertoon. Hier mag champagne natuurlijk niet ontbreken en daarom is er Piper Heidsieck champagne! In een bijzondere fles, speciaal voor het jubileum van de oscars dit keer een speciaal ontworpen magnum fles champagne.

Piper Heidsieck champagne, bijzonder?

Kan iedereen die speciale fles Piper Heidsieck champagne bemachtigen? Neen helaas dat is niet het geval. Je kan wel proeven wat er in die fles gezeten heeft want dat is de normale Piper-Heidsieck champagne Cuvée Brut. Het design is er in elk geval een voor op en of rond de Oscars. Het is een echt Art Deco design waarin je de verschillende theaters in terug zou moeten kunnen zien. Persoonlijk zie ik het er niet van af, lijkt meer een beetje weg te hebben van mislukte waaiers die gebruikt werden op de feesten van Julius Ceasar. Maar goed Piper-Heidsieck champagne had meneer Ceasar waarschijnlijk ook niet verkeerd gevonden!

Champagne Piper Heidsieck

Piper Heidsieck champagne & Filmsterren

Hoe komt een merk als Piper Heidsieck champagne er dan bij om zich te binden aan een evenement als de Oscars. Uiteraard hoort bij een groot feestelijk evenement als de Oscars champagne. Maar wat nu als het net als vorig jaar weer volledig overschaduwd wordt door de #metoo? Sta je dan.. Leuk, lekker, speciaal ontworpen designfles en dan? Nou dan kun je jezelf als Piper Heidsieck champagne beroepen op het feit dat een Marilyn Monroe destijds al fan van je merk was. Oscarwaardig kun je dus wel stellen!

Weer wat geleerd van al die champagne verhalen. Vanaf heden zal ik dan ook af en toe wat leuke geschiedenis dingen proberen aan te halen.

Piper Heidsieck champagne & de Oscars
5 (100%) 2 votes

Santé!

Photocredit: Instagram/piper_heidsieckGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial