Op de boot met Jerome’s Champagne

Op de boot met Jerome’s Champagne

De Amsterdam Light cruise was officieel nog niet begonnen maar dat weerhield Jeroen van Jerome’s Champagne er niet van om mij uit te nodigen voor een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Niet dat het varen het belangrijkste was 😉 Hij heeft me over de streep getrokken door erbij te vertellen dat we een aantal zeer mooie champagnes gaan proeven. Champagnes die Jeroen via zijn gelijknamige shop Jerome’s Champagne ook verkoopt!

Kennismakingsronde met Jerome’s Champagne

Het is waterkoud en inmiddels zijn we compleet. Na een kleine voorstelronde blijkt dat ik niet de enige ben met een redelijk bereik op de sociale mediakanalen. Leuk, leerzaam en bovenal gezellig. Voor mij ook de eerste keer dat ik Jeroen Klijberg zie, een vrolijke snuiter die vol trots is op de dag die hij vandaag draait. Vereert met het bezoek van Pierre-Eric die vandaag in Amsterdam is. Pierre-Eric is een zeer bekende en invloedrijke persoon in de Aube. Hij is een van de mannen die graag vernieuwd op het gebied van het maken van champagne en eindbaas bij champagne Rene Jolly. Jerome’s Champagne verkoopt de champagnes van Rene Jolly ook in de webshop en deze gaan we tijdens deze boottocht dan ook proeven. Kom maar door! Tijdens het varen laat Pierre-Eric graag op zijn telefoon zien hoe het proces bij hen allemaal in zijn werk gaat.

Jerome's Champagne

De proeverij van Jerome’s Champagne

Het is erg leuk om te zien dat Jeroen zo vol van energie is, duidelijk iemand die van zijn hobby zijn werk gemaakt heeft! Erg levendig verteld hij over Jerome’s Champagne en alle champagnes die we proeven. Soms net iets te lang voor de korte spanningsboog van sommigen maar dat mag de pret zeker niet drukken. Enfin we gaan onderweg en de glazen blijven gevuld. Uiteindelijk proeven we een champagne waar Jeroen kippenvel van krijgt of zou dat van de kou zijn?! Uiteindelijk denk ik ook dat het komt door de champagne. Heerlijk net als bij de champagne Perle d’Ayala gerijpt op de kurk. Het gaat hier om de champagne Rene Jolly Editio. Een prachtige champagne, vol van smaak en een goede mousse. Mag ook wel want deze fles komt met een stevige prijs.

Zelf een keer afspreken met Jerome’s Champagne?

Dat kan natuurlijk altijd, champagnes zijn te bestellen in de webshop van Jerome’s Champagne en leuk om te weten is dat hij naast zijn webshop ook werkt als champagne coach. Onder het motto succes moet je vaker vieren gaat hij de boer op en dat doet hij goed. Komt misschien ook omdat ik me helemaal kan vinden in zijn woorden. We drinken tenslotte te weinig champagne. In plaats van een fles witte wijn om de avond standaard me te beginnen is er namelijk ook genoeg keuze in champagnes. Ontbijten kan ook heel goed met champagne en in mijn geval heb je dan een mooie dag. Hier de contactgegevens van Jerome’s Champagne, hier zijn feestboek en hier Instagram.

Op de boot met Jerome’s Champagne
5 (100%) 6 votes

Santé!1 thought on “Op de boot met Jerome’s Champagne”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial