Methusalem champagne & Usain St. Leo Bolt

Methusalem champagne & Usain St. Leo Bolt

De winterspelen ze zijn voorbij. In zoverre met onze  niet gehandicapte sporters, op het moment van schrijven moeten de Paralympiërs nog van start met de Paralympische Winterspelen maar nu ben ik benieuwd of meneer Usain St. Leao Bolt ook daar de gouden medaille winnaars zal voorzien van zo een lekker flesje G.H. Mumm champagne. Een Methusalem champagne wel te verstaan!

De Methusalem champagne oproep

Voor de mensen die het niet helemaal mee gekregen hebben Usain deed de oproep aan alle gouden medaille winnaars om op zijn kenmerkende wijzen te juichen. Deed men dat zou Usain hen voorzien van een Methusalem champagne van het merk G.H. Mumm. Gemist onderstaand de oproep:

De Methusalem champagne winnaars

Nu weten wij natuurlijk allemaal wie er goud gewonnen hebben van #TeamNL maar bij wie kunnen we binnenkort van de G.H. Mumm champagne mee komen genieten? De inhoud van een fles Methusalem champagne bedraagt maar liefst 6 liter. Dat kunnen onze sporters natuurlijk niet aan, persoonlijk verwacht ik dus wel een uitnodiging.

Enfin, de eerste Methusalem champagne gaat duidelijk naar Sven Kramer. Scrollen we namelijk het twitteraccount van Usain af brengt meneer persoonlijk zijn felicitaties over. Ergens is Usain kennelijk gaan drinken van zijn eigen flessen want wanneer we twitter blijven volgen dan zien we dat TeamNL Usain nog even moeten herinneren aan zijn challenge. Ireen Wüst is namelijk de volgende en niet heel veel later volgt natuurlijk ook Kjed Nuis! In de pocket dus die Methusalem champagne flessen.

Bovenstaande sporters waren ze natuurlijk niet allemaal. Ook Esmee Visser jaagt op die Methusalem champagne. En gelijk heeft ze! Als je kijkt naar dit overzicht naar wat Olympische sporters verdienen dan is dat allemaal niet al te best. Helemaal wanneer je jezelf bedenkt dat het hele leven van deze mensen in het teken staat van hun sport!

Sven, Ireen, Kjeld & Esmee geven jullie me een seintje wanneer je hulp nodig hebt met drinken?

Methusalem champagne & Usain St. Leo Bolt
5 (100%) 2 votes

Santé!

Photocredit: digitalpressroom.mumm.comGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial