Champagne Carbon & Formule 1

Champagne Carbon & Formule 1

Formule 1 & Champagne

Twee dingen die eigenlijk al sinds mensenheugenis samen gaan. Dat zou je tenminste denken hé?! Afgelopen jaren hebben de nummers 1, 2 en 3 helaas geen champagne staan spuiten maar een bubbelwijn, afkomstig uit de landen Argentinië, Australië en China. In dit artikel heb je eerder natuurlijk al gelezen dat champagne uit een bepaalde regio moet komen om Champagne genoemd te mogen worden. Wel nu gaan de nieuwe eigenaren van de F1 dus terug naar de roots en hebben ze een overeenkomst gesloten met Champagne Carbon. Een toepasselijke keuze gezien de hoeveelheid carbon er in de F1 natuurlijk gebruikt wordt.

Champagne Carbon, lekker?

Leuk en aardig dat ze daar die flessen leeg staan te spuiten maar als je het mij vraagt kunnen ze het beter opdrinken. Want wat spuiten ze nu eigenlijk? Nou dat kan ik je vertellen: a champagne carbon world class Vintage 2009 Blanc de Blanc Grand Cru Millesime. Aldus de mannen van de F1. Weten of jij die ook lekker vindt? Dan kun je hier nog eens een kijkje nemen om te lezen wat ik er van denk. Zijn het ook speciale flessen? Ja zeker zijn die flessen van carbon speciaal. Op de flessen vind je namelijk een laag carbon, voor de winnaar uiteraard een gouden markering, de nummer 2 een zilveren en de nummer drie dan automatisch een fles met een bronsen markering.

Kosten van zo een fles Carbon champagne?

Zoals alles in de F1 zijn de kosten nu niet bepaald het eerste waarop men zou willen bezuinigen. Schrik dan ook niet maar ze spuiten daar voor een bedrag van € 9.000,- champagne carbon weg. Zonde? Ja zeker! Hoort het er bij? Volgens velen actief in de formule 1 wel. Liefhebbers zoals ik zien dat natuurlijk graag anders. Dit soort flessen zijn voor de meeste onder ons onbereikbaar. Snel naar de champagnestreek om daar weer eens wat lekkers op de kop te tikken!

Cheers!

Champagne Carbon & Formule 1
4.7 (93.33%) 3 votes


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial