Bubbels en Braadworst? Een verrassing!

Bubbels en Braadworst? Een verrassing!

Bubbels en braadworst, een combinatie waarvan sommigen zullen zeggen nou dat doe ik een andere keer. Dit was echter wel een verrassing. Vorige week donderdag was ik bij een feestje met de naam bubbels & braadworst. Uiteraard vind ik bubbels lekker, en lust ik graag een worstje eens in de zoveel tijd. Van wat ik me hierbij moest voorstellen, ik had geen flauw idee. Op naar het INK Hotel op de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam.

bubbels en braadworst champagne palmer

Kom maar door met die bubbels en braadworst

Al snel blijkt na aankomst dat dit een gezellige boel zou gaan worden! De rode loper ligt uit, of dat voor het feestje is of dat die er altijd ligt geen idee maar het staat wel leuk. Er staat een zeer knap koppel bij de entree, duidelijk modellen, aparte baan hebben die toch af en toe. Na aanmelding even snel op de foto, sociale media het hoort er bij natuurlijk. Volg je mijn Instagram trouwens al? Jas ophangen en door naar de bar voor een welkomst borrel. Die borrel blijkt een heerlijk glas bubbels champagne Palmer! Mede mogelijk gemaakt door de importeur Récidence Wijnen, een bekende want die stonden ook op Le Tour de Champagne. Bubbels en Braadworst dus, die bubbels blijken lekkere champagne maar wat is die braadworst?

Bubbels en braadworst, braadworst of iets anders?

De bubbels bleken lekkere champagne te zijn! Nu zul je denken ja dat noemt iedereen toch ook bubbels? Het zal je verbazen hoeveel mensen zeggen een champagne te schenken en dan blijkt het cava of prosecco te zijn, een lokkertje dus. Hier niet en dat blijken de braadworsten ook allerminst! Heerlijke ja wat zal ik er van zeggen, super de luxe hotdogs of iets dergelijks. Keuze is er voor iedereen, zelfs voor de veganistische alpaca etende carnivoor. Anders gezegd, overal is aan gedacht. Mijn keuze? Eentje met ganzenlever en een runderworst! Nog een glaasje champagne Palmer en voor de mensen die willen dansen de dansvloer op.

bubbels en braadworst hotdog

Dansen, Bubbels en braadworst

Ook de aan de dansvloer is gedacht! Tegen het plafond plakken allemaal gouden en zilverkleurige ballonen. Het ziet er allemaal heel gezellig uit en de DJ verzorgt gezellige muziek. Zien ze mij volgend jaar weer bij dit Bubbels en Braadworst feestje? Als het aan mij ligt in elk geval wel! Leuke mensen, gezellig deuntje, goed eten en lekkere champagne of nou vooruit bubbels. Mensen van het INK Hotel en Moreno Forte in het bijzonder bedankt voor de uitnodiging, tot de volgende keer!

Santé

Bubbels en Braadworst? Een verrassing!
5 (100%) 4 votes


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial